De Koekjes van Paniekpiet

Nadat Koekjespiet de nieuwe koekjes voor dit jaar gebakken heeft, is hij op reis vertrokken. Maar wat hij niet weet, is dat er deze keer dubbel zo veel koekjes nodig zijn als anders! Er zijn nu lang niet genoeg koekjes om uit te delen aan de kinderen! Paniekpiet probeert er in alle haast nieuwe te bakken. Maar dat is niet zo eenvoudig, want het recept is geheim! Gelukkig is de Franse kok Croque in de buurt. Hopelijk kan hij de pieten helpen. Of het wordt een sintfeest zonder lekkers…

De Sint en zijn Pieten

Illustration

De Sint

De Sint is honderden jaren oud. Maar hoe oud precies, dat blijft een geheim! Hij is altijd goedgezind en steeds blij als hij kinderen gelukkig kan maken.

Illustration

Señorpiet

Señorpiet is de rechterhand van de Sint. Hij ziet erop toe dat al het pietenwerk goed afloopt. Hij is de slimste van de pieten, maar vaak blijkt dat ook hij niet meteen een groot licht is.

Illustration

Paniekpiet

Paniekpiet heeft het niet altijd gemakkelijk. In onze enthousiaste pietenbende loopt er geregeld wel iets mis. Dan raakt Paniekpiet heel erg in paniek! Gelukkig heeft de Sint gelijk als hij zegt: "Alles komt altijd goed!"

Illustration

Muziekpiet

Muziekpiet heeft altijd zin in een feestje. Hij maakt graag mooie liedjes voor de Sint.Zingen jullie ook mee?

Illustration

Deugenietpiet

Deugenietpiet is de grootste grapjas van de bende. Hij vindt altijd wel iets om grapjes uit te halen. Maar zelfs deze deugeniet heeft de Sint er graag bij!

Illustration

Pakjespiet

Pakjespiet houdt alle verlanglijstjes van de kinderen bij. Hij zorgt ervoor dat iedereen op pakjesavond de juiste cadeautjes krijgt. Pakjespiet heeft dan ook heel veel werk. En dat vindt hij zelf niet zo leuk.

Waar kan je ons zien spelen?

Tickets te koop bij organisatoren

Ford

Apple

Samsung